Welkom bij Intermezzo!

Het christelijk Instrumentaal ensemble Intermezzo is een groep enthousiaste musici, die op initiatief van dirigent Leo Mauritz in 1999 is opgericht. Dit was naar aanleiding van de uitvoering van cantate BWV 118 van J.S. Bach. Door het enthousiasme van de jonge muzikanten is het niet bij één concert gebleven. Inmiddels is de groep uitgegroeid tot een regulier ensemble met ongeveer 20 instrumentalisten. Na Leo Mauritz heeft Arjen J.A. Uitbeijerse de leiding gehad over het orkest. Sinds 2014 is Gerben Budding dirigent van Intermezzo.

We repeteren gemiddeld eens in de drie weken op woensdagavond in de Calvijnschool te Gouda. Ook zijn er jaarlijks circa 3 studiezaterdagochtenden.

Het muzikale hart van het orkest ligt bij de barokmuziek, maar Intermezzo speelt ook af en toe muziek uit andere stijlperioden. Het ensemble organiseert eigen (thema)concerten maar werkt ook samen met koren en solisten.

Actueel

 De geplande concerten voor april gaan helaas niet door. Naar verwachting kan het concert op 23 mei wel doorgaan. Kijk ook bij Concertagenda voor het complete programma.