Vanaf 2021 is Wouter Verhage uit Amersfoort de nieuwe dirigent van Intermezzo. Wouter is professioneel dirigent en speelt daarnaast zelf cello.

Hij studeerde hoofdvak Docent Muziek, Koordirectie en Kerkmuziek aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag. Tijdens zijn studie volgde hij cellolessen bij Annika Sternlöf, Floris Mijnders en Anne van Laar, koordirectie bij Jos van Veldhoven en Jos Vermunt en kerkmuziek bij Theo Goedhart. Ook volgde hij een minorstudie zang bij Kees-Jan de Koning, Michael Chance en Peter Kooij. In 2020 ronde Wouter de Masterspecialistatie ensemblezang aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag  af en heeft nu zangles bij Catrin Wyn-Davies.

Wouter zingt bij diverse gespecialiseerde ensembles zoals het Nederlands Kamerkoor, de Nederlandse Bachvereniging, Cappella Amsterdam, Laurens Collegium Amsterdam, Bachkoor Holland, Kamerkoor Ars Musica en het Noëma ensemble. Wouter is dirigent van het st. Joris Kamerkoor uit Amersfoort, het Monteverdi Kamerkoor Utrecht en vocaal ensemble Irrevocable. Ook werkt hij regelmatig als gastdirigent bij diverse orkesten en ensembles.

Actueel

Op 3 februari 2024 geeft Intermezzo een concert samen met Cantus Gouda in de grote kerk van Haastrecht. Op het programma staan werken van J.S. Bach en A. Vivaldi. Verdere informatie volgt.